Nieuws

Home > Nieuws > Een magische kerstwandeling
Kerstwandeling 2023 Autoverhuur en Garage van der Putten

Een magische kerstwandeling

Terugblik op een prachtige kerstavondwandeling bij Autoverhuur en Garage Van der Putten

Afgelopen woensdag werd het terrein autoverhuur- en garageterrein omgetoverd tot een betoverende kerstsfeer. De organisatie benaderde ons met de vraag of deelnemers over ons terrein mochten wandelen tijdens deze speciale avond. Dit was voor ons de perfecte gelegenheid om ons bedrijf op een unieke manier te presenteren, en natuurlijk grepen we die kans met beide handen aan.

Samen met het enthousiaste autoverhuur- en garageteam hebben we een plan gemaakt. DJ Peerke zorgde voor de feestelijke muziek en verlichting, er werd warme chocomel en glühwein geserveerd. De bedrijfswagens schitterden in het sfeervolle kerstlicht, en dit alles werd gecombineerd met een gezellige kerstborrel voor ons personeel.

De avond was een groot succes, en we ontvingen enthousiaste reacties van de wandelaars. Het was een avond vol sfeer en gezelligheid.

Onze dank gaat uit naar de organisatie, het team en alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van deze avond. Jullie inzet heeft deze ‘3e’ Kerstavond werkelijk magisch gemaakt!

Naar Overzicht

Van der Putten

Openingstijden

Algemeen

Maandag
8:00 - 18:00u
Dinsdag
8:00 - 18:00u
Woensdag
8:00 - 18:00u
Donderdag
8:00 - 18:00u
Vrijdag
8:00 - 18:00u
Zaterdag
8:00 - 12:00u
Zondag
Gesloten
*Helmond heeft aangepaste openingstijden

HEEFT U EEN VRAAG?

Neem contact op