Nieuws

Home > Nieuws > Verhuisbericht vestiging Helmond
Verhuisbericht Autoverhuur Harrie van der Putten Varenschut 11

Verhuisbericht vestiging Helmond

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze verhuurvestiging in Helmond binnenkort naar een nieuwe locatie gaat verhuizen. De afgelopen jaren hebben we een succesvolle groei doorgemaakt op onze locatie: “Vlierdensedijk 43 te Helmond” en zijn we nu klaar voor een nieuwe stap in de toekomst. Per 1 april 2024 openen we onze deuren aan de Varenschut 11 in Helmond.

Deze verhuizing is een strategische beslissing om onze dienstverlening verder te verbeteren en te optimaliseren waardoor we onze groeiende klantenkring beter van dienst kunnen zijn. Trots en blij zijn we dan ook om u te kunnen mededelen dat onze nieuwe zichtlocatie, aan de Varenschut 11 te Helmond, veel nieuwe mogelijkheden biedt om ons wagenpark verder uit te breiden. Hierdoor zijn we in staat om onze dienstverlening verder te optimaliseren en u een kwalitatief hoger serviceniveau te bieden.

Heeft u al een reservering geplaatst bij onze vestiging in Helmond na 1 april 2024? Dan zullen we deze uitgifte verzorgen vanaf onze nieuwe locatie aan de Varenschut 11 te Helmond. U wordt hier voorafgaand nog door ons van op de hoogte gesteld.

Belangrijk om te vermelden is dat onze vestiging in Deurne ongewijzigd blijft op de Liesselseweg 122 te Deurne.

Wij kijken ernaar uit om u vanaf onze nieuwe locatie te verwelkomen en u de vertrouwde service te blijven bieden die u van ons gewend bent.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s 

Als gevolg van deze uitbreiding zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team willen komen versterken. Bent u of kent u iemand die geïnteresseerd is in een functie binnen ons bedrijf? Bekijk onze vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Naar Overzicht

Van der Putten

Openingstijden

Algemeen

Maandag
8:00 - 18:00u
Dinsdag
8:00 - 18:00u
Woensdag
8:00 - 18:00u
Donderdag
8:00 - 18:00u
Vrijdag
8:00 - 18:00u
Zaterdag
8:00 - 12:00u
Zondag
Gesloten
*Helmond heeft aangepaste openingstijden

HEEFT U EEN VRAAG?

Neem contact op