Disclaimer

Disclaimer:

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als juridisch, financieel of ander professioneel advies. Hoewel wij ons best doen om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden, kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, juist of actueel is.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van of het vertrouwen op de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is voor eigen risico van de gebruiker.

Wij behouden ons het recht voor om de informatie op deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken. Wij zijn niet verplicht om de informatie op deze website up-to-date te houden.

Op deze website zijn links naar andere websites opgenomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van deze websites.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op.

Van der Putten

Openingstijden

Algemeen

Maandag
8:00 - 18:00u
Dinsdag
8:00 - 18:00u
Woensdag
8:00 - 18:00u
Donderdag
8:00 - 18:00u
Vrijdag
8:00 - 18:00u
Zaterdag
8:00 - 12:00u
Zondag
Gesloten
*Helmond heeft aangepaste openingstijden

HEEFT U EEN VRAAG?

Neem contact op